You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pajta Bistro

Pajta Bistro

Pajta Bistro 

 

Pajta Bistro hagyományos és modern ételeket, bistro falatokat, kiváló  minőségű házi szörpöket, limonádékat, 100 %-os zöldség- és gyümölcsleveket, Vidék Minősége védjegyes borokat, pálinkákat és minőségi röviditalokat kínál a hangulatos Pajtában és a Pajtalugasban. 

Szállóvendégek és rendezvényeink (esküvő, céges rendezvények, családi rendezvények) részére helyben készítjük az előzetesen megrendelt menüsorokat. Különböző ételallergia és reform étrendek figyelembe vételével alakítjuk ki igény szerint a menüket. Ételeink elkészítéséhez helyben termelt zöldségek és környékbeli termelők alapanyagit is felhasználjuk.  Szállóvendégeink reggeli- és igény szerint vacsorafogyasztás helyszíne a Pajta Bistro.Pajta Polc - Éltető Pont

 

Pajta Polcunkon Éltető Balaton-felvidék – Vidék Minősége Védjegyes, illetve számunkra kedves termelők portékái találhatók. 

Pélául:

- Szörp, lekvár, 100 %-os zöldség- és gyümölcslevek 

- Borok 

- Pálinka 

- Ajándéktárgyak

A Pajta Polc kis boltban a kézműves termékek mellett  megtalálhatók alapvető élelmiszerek, fűszerek és vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminkészítmények.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 9.00-14.00